Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om Formel1Billetter.no

Formel1Billetter.no er et svensk-eid selskap med kontorer i Sverige, København, Barcelona og et telefonkontor i London. Formel1Billetter.no sitt mål er å hjelpe alle interiserte med å få informasjon og billetter til Formula 1 Grand Prix rundt om i verden i en rask, lokal sikker og praktisk måte. Takket være våre lokale avtaler og nettverk vil vi alltid kunne tilby konkurransedyktige priser, også til løp som kanskje er utsolgt. Som vår kunde kan vi garantere at du kan kjøper billetter på en sikker måte og vi vil gjøre vårt aller beste for å gjøre din F1 ferie like fantastisk som du har drømt om.

En forretningside drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak Formel1Billetter.no, Marcus Moeschlin, har et skikkelig lidenskapelig forhold til fotball, musikaler, konserter, severdigheter og andre begivenheter. Allerede i 18-årsalderen organiserte han reiser til rockekonserter rundt i Sverige. Hans karriere har alltid fokusert på å tilby folk store begivenheter og internasjonale opplevelser til konkurransedyktige priser, ikke minst i perioden hvor Marcus var eier av firmaet Box Office i Sverige. Marcus er også en av få digitale pionerer innen eventbransjen da han allerede i 1990 var med å opprette Global Tickets, et unikt nettverk hvor 22 land kjøpte og solgte billetter til internasjonale begivenheter fra og til hverandre. I 1990 brukte konkurrentene fortsatt telefaks, teleks og telefon. For pionerarbeidet med Global Tickets mottok han i 1992 "The Queen's Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret finner du Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup og Lea Levach. På helpdesk i Stockholm och Barcelona finner du Anna Leppäniemi og Jessica Horton. Alle har, i likhet med Marcus, en brennende lidenskap for alle typer begivenheter verden rundt, med fokus på musikaler og sport.

Kort fortalt ligger det mange års erfaring bak Formel1Billetter.no, som har kontorer i Sverige, Danmark, Barcelona og kontaktsenter i London. Sammen danner de Formel1Billetter.no, et lokalt selskap med et globalt nettverk og internasjonale ambisjoner.

Formel1Billetter.no er eid av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har bare eksistert siden 2006, men har hatt fremgang hvert år siden starten. Ticmates visjon er å bli den ledende aktøren i Europa innen salg av billetter til alle typer internasjonale begivenheter, samt reiser. Som en del av denne strategien ble det første musikalnettstedet LondonMusikaler.se etablert. I dag finner du LondonMusikaler.se på 17 forskjellige språk i over 40 land, blant annet LondonMusikaler.no. Siden 2009 lanserte Ticmate nettsteder for fotball på London, Barcelona, Madrid, Italia og de svært populære sider LondonBilletter.no, ParisBilletter.no, RomaBilletter.no , PrahaBilletter.no, NewYorkBilletter.no og NewYorkMusikaler.no der selger billetter til attraksjoner, musikaler, sightseeing og transport i London, Paris, Roma, Praha och New York.

I styret finner du i tillegg til adm.dir. Marcus Moeschlin også Kim Harbers, Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring fra selskapsledelse og styrearbeid innen forretningsvirksomhet, reisevirksomhet og media.