Vilkår og betingelser

Når bestillingen er fullført, bekreftet og betalt så kan den ikke bli endret, kanselert eller refunderes. Når bestillingen er fullført anbefaler vi deg å skrive ut en kopi. Bestillingsbekreftelse vil også bli sendt på e-post.

Billetter

Når bookingen din er bekreftet sender vi deg en kupong/e-billett som PDF-dokument til din e-postadresse. Du må skrive ut kupongen/e-billetten, og ta med en kopi til løpsdestinasjonen. På kupongen/e-billetten står det om den blir sendt til hotellet/postadressen/hjemmeadressen din med bud eller om billettene må hentes ved banen. All informasjonen som du trenger finner du på kupongen/e-billetten din.

Ticmate

Ticmate (Firmaet bak Formel1Billetter.no) er kun et billettbyrå for løpene og kan ikke holdes ansvarlig for hendelser som kan avlyse løpene. Ticmate kan ikke ansvarliggjøres for noen slags transportproblemer som resulterer i at du ikke kommer deg til løpene i tide.

På etterspørsel:

For noen løp settes billettene i etterspørsel. I disse tilfellene kan det ta inntil nesten arbeidsdag for å få dine bestilling bekreftet eller kanselert. Om din bestilling blir bekreftet vil betalingen bli fullført og din bestillingsbekreftelse og e-ticket/kvittering vil bli sent til din e-post. Om din bestilling blir kanselert vil vi informere deg så snart så mulig og ingen betaling vil bli fullført.

Priser og reservasjonsgebyr

Prisene du betaler her inkluderer reservasjonsgebyr til løpet, våre agenter og oss. Disse reservasjonsgebyrene tillater en signifikant forskjell mellom prisen du betaler her og prisen som står skrevet på billettene du får for løpet du skal på. Prisen vil ofte stige etterhvert som datoen for løpet nærmer seg. Reservasjonsgebyrer dekker leverling og salgsavgift til banen, vår agent og oss. Det er viktig at du er klar over disse gebyrene FØR du fullfører bestillingen. Om du har noen spørsmål angående disse gebyrene må du kontakte oss FØR du fullfører bestillingen ettersom vi veldig sjeldent kan gjøre noe for å hjelpe deg etter bestillingen er fullført.

FAQ

Vi anbefaler at du leser nøye gjennom vår FAQ om du har noen spørsmål.

Ved kjøp av billetter gjennom vårt system er du enig i og bundet av våre vilkår og betingelser som beskrevet ovenfor.

Vilkår og betingelser, Formel1Billetter.no

 

Ticmate
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv